Home > Informatie > Word lid bij Exstudiantes!

Word lid bij Exstudiantes!

Alumni Sportclub Exstudiantes Groningen Volleybal

Onze volleybalvereniging is opgericht voor de fase na je afstuderen: voor als je het studentenleven ontgroeit bent, maar je het wel gezellig vind om naast het volleyballen ook te borrelen en andere activiteiten te doen met je team- en clubgenoten. De meeste leden zijn tussen de 25 en 35 jaar. Of je nou al jaren volleybalt of net begint, bij een studenten volleybalvereniging gevolleybald hebt of niet: je bent welkom!

Nieuwe volleybalvereniging

Seizoen 2012-2013 was het eerste seizoen van volleybalvereniging A.S. Exstudiantes. We zijn begonnen met vier damesteams. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid tot dertien teams, namelijk vier herenteams en acht damesteams die competitie spelen en een dames weekteam die geen competitie speelt. Ken je iemand die op zoek is naar een leuke vereniging of ben jij zelf op zoek naar een gezellige volleybalvereniging in Groningen? Neem dan contact op met de wedstrijdcommissaris via wc.volleybal.groningen@exstudiantes.nl. Voor meer algemene vragen over de vereniging kan je contact opnemen met de secretaris via secretaris.volleybal.groningen@exstudiantes.nl.

Voordelen A.S. Exstudiantes

Lid worden bij Exstudiantes Volleybal Groningen geeft jou als lid de volgende voordelen:

  • Vrijblijvend op jouw niveau volleyballen met leeftijdsgenoten
  • Gezellige borrels en activiteiten en thuispeeldagen
  • Een gezellige stamkroeg waar je na je wedstrijd altijd terecht kan voor de derde helft: The Dog’s Bollocks.
  • Onderdeel zijn van een jonge en actieve vereniging

Concreet zijn we voor seizoen 2023-2024 met name nog op zoek naar middens op 3e divisie niveau en dames op eerste klasse niveau (middens, een spelverdeler en een dia). Interesse? Mail naar wc.volleybal.groningen@exstudiantes.nl!

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier (klikkerdeklik).

Sponsoren