Home > Bestuur

Bestuur

Het bestuur van A.S. Exstudiantes Groningen Volleybal 2022-2023 is ingehamerd tijdens de hALV op 15 oktober 2023 en bestaat uit zeven leden:

 • Elke Altenburg, voorzitter (voorzitter.volleybal.groningen@exstudiantes.nl)
 • Eline de Haan, secretaris (secretaris.volleybal.groningen@exstudiantes.nl)
 • Rob Wieringa, penningmeester (penningmeester.volleybal.groningen@exstudiantes.nl)
 • Jildou Schippers, technisch/wedstrijd commissaris (wc.volleybal.groningen@exstudiantes.nl)
 • Rianne de Vries, commissaris intern (intern.volleybal.groningen@exstudiantes.nl)
 • Pieter Leijenaar, commissaris extern (extern.volleybal.groningen@exstudiantes.nl)
 • Rik Korvemaker, algemeen bestuurslid (algemeen.volleybal.groningen@exstudiantes.nl)

Bij welk bestuurslid kan je het beste terecht met je vragen?

 • De voorzitter is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bestuur en daarmee de volleybalvereniging. De voorzitter leidt de bestuursvergaderingen en de ALV. Heb je een algemene vraag? Neem dan contact op met de voorzitter.
 • De secretaris houdt onder meer de ledenadministratie bij en is verantwoordelijk voor wedstrijdwijzigingen. Heb je een vraag over je spelerskaart of of wil je graag een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met de secretaris.
 • De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiën en is onder meer belast met het innen van de contributies en het opstellen van de jaarlijkse begroting. Heb je een vraag over een afschrijving of de hoogte van de contributie? Neem dan contact op met de penningmeester.
 • De technisch commissaris/wedstrijdcommissaris is verantwoordelijk voor de organisatie van alle team- en training gerelateerde zaken, zoals het regelen van trainingsaccommodaties, trainers en het opstellen van een trainingsrooster. Daarnaast is de technisch commissaris, in samenwerking met de technische commissie (TC), verantwoordelijk voor de teamindeling. Heb je een vraag over een van deze zaken? Neem dan contact op met de technisch commissaris/wedstrijdcommissaris.
 • De commissaris intern is verantwoordelijk voor alle interne processen binnen onze vereniging en stuurt verschillende commissies (de Exspeditcie, de Axxie, de beachcie, de communicacie, de Exskici en de Kledingcie) aan. Daarnaast verzorgt de commissaris intern de nieuwsbrief en het onderhoud aan de website en de Facebookpagina’s van onze vereniging. Wil je graag actief worden in een commissie, heb je goede ideeën voor een leuke activiteit, of heb je nieuws voor in de nieuwsbrief of op de Facebookpagina? Neem dan contact op met de commissaris intern.
 • De commissaris extern is verantwoordelijk voor de externe communicatie. Samen met de sponsorcommissie de Binnenharkcie werft de commissaris extern nieuwe sponsoren en onderhoudt het contact met huidige sponsoren. Daarnaast zorgt de commissaris extern ervoor dat de leden op de hoogte zijn van de sponsoren en de voordelen die zij onze leden bieden. Tot slot is hij/zij ook verantwoordelijk voor het scheidsrechtersrooster. Ken jij iemand of een bedrijf dat misschien wel onze vereniging wil sponsoren? Neem dan contact op met de commissaris extern.

Wij bedanken voorgaande besturen voor hun inzet:

Bestuur 2013-2014
Bestuur 2014-2015
Bestuur 2015-2016
Bestuur 2016-2017
Bestuur 2017-2018
Bestuur 2018-2019
Bestuur 2019-2020
Bestuur 2020-2021
Bestuur 2021-2022
Bestuur 2022-2023

Sponsoren