Home > Bestuur

Bestuur

Het bestuur van A.S. Exstudiantes Groningen Volleybal 2020- 2021 is ingehamerd tijdens de ALV op 27-09-2020 en bestaat uit zeven leden:

 

Bij welk bestuurslid kan je het beste terecht met je vragen?

  • De voorzitter is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bestuur en daarmee de volleybalvereniging. De voorzitter leidt de bestuursvergaderingen en de ALV. Heb je een algemene vraag? Neem dan contact op met de voorzitter.
  • De secretaris houdt onder meer de ledenadministratie en het materiaalbestand bij. Heb je een vraag over je spelerskaart of over het materiaal (bijv. ballen), of wil je graag een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met de secretaris.
  • De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiën en is onder meer belast met het innen van de contributies en het opstellen van de jaarlijkse begroting. Heb je een vraag over een afschrijving of de hoogte van de contributie? Neem dan contact op met de penningmeester.
  • De wedstrijdcommissaris is verantwoordelijk voor de organisatie van alle wedstrijd- en training gerelateerde zaken, zoals het regelen van trainingsaccommodaties, trainers en het opstellen van een scheids- en zaalwachtrooster. Daarnaast is de wedstrijdcommissaris, in samenwerking met de technische commissie (TC), verantwoordelijk voor de teamindeling. Heb je een vraag over een van deze zaken, of wil je graag een wedstrijd laten verplaatsen? Neem dan contact op met de wedstrijdcommissaris.
  • De commissaris intern is verantwoordelijk voor alle interne processen binnen onze vereniging en stuurt verschillende commissies (de Exspeditcie, de Axxie en de Kledingcie) aan. Daarnaast verzorgt de commissaris intern de nieuwsbrief en het onderhoud aan de website en de Facebookpagina’s van onze vereniging. Wil je graag actief worden in een commissie, heb je goede ideeën voor een leuke activiteit, of heb je nieuws voor in de nieuwsbrief of op de Facebookpagina? Neem dan contact op met de commissaris intern.
  • De commissaris extern is verantwoordelijk voor de externe communicatie. Samen met de sponsorcommissie de Binnenharkcie werft de commissaris extern nieuwe sponsoren en onderhoudt het contact met huidige sponsoren. Daarnaast zorgt de commissaris extern ervoor dat de leden op de hoogte zijn van de sponsoren en de voordelen die zij onze leden bieden. Ken jij iemand of een bedrijf dat misschien wel onze vereniging wil sponsoren? Neem dan contact op met de commissaris extern.

Wij bedanken voorgaande besturen voor hun inzet:
Bestuur 2013-2014
Bestuur 2014-2015
Bestuur 2015-2016
Bestuur 2016-2017
Bestuur 2017-2018
Bestuur 2018-2019
Bestuur 2019-2020
Bestuur 2020-2021