Exstudiantes Volleybal Lustrum 2022


Het is onvoorstelbaar maar waar.


Onze mooie vereniging is op 12 mei van dit jaar alweer 10 jaar in leven. Een fantastische mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan!


In de wandelgangen hebben jullie vast al wel gehoord over het Lustrum. Lovend. Likkebaardend. Legendarisch! Maar, wat gaan we eigenlijk doen ter ere van dit 2e lustrum? Waar gaan we naar toe? En belangrijker; hoe geef je je op?!


We hebben een schittermagischmooi programma voor jullie opgesteld:


Vrijdag 6 mei:
De openingsavond van ons Lustrumweekend. We nodigen jullie uit om op onze fantastische locatie te komen borrelen en een leuke pubquiz met ons te spelen! Het is de gelegenheid bij uitstek om iedereen weer eens te zien, je kennis te etaleren en gewoon in het algemeen gezellig te doen. Er is de gelegenheid om te blijven slapen, zodat je fris en fruitig aan de zaterdag kan beginnen.


Zaterdag 7 mei:
Het hoogtepunt van ons programma. We verwachten jullie al om 12 uur 's middags, maar geloof ons, het is het waard.


Overdag dagen we jullie uit in een scala van activiteiten. Denk aan bubble football, lasergamen, beach volleybal en zelfs een mega twister! Wie wil dat nou niet? Om de hongerige magen te voeden, verwennen we jullie 's avonds met een heerlijke barbecue. Alles aanwezig en zelfs aan de vegetariers wordt gedacht. Geef het wel even aan op je inschrijfformulier, zodat we er rekening mee kunnen houden.


's Avonds is dan het echte klapstuk! Een avond met drank, muziek van onze eigen Exstudiantes DJ's (weet je het festival nog? Puur genieten!) en algehele gezelligheid. We voorzien de hele groep van slaapplekken (in oprecht goede bedden) zodat niemand zich zorgen hoeft te maken over naar huis gaan, eindtijden en meer van dat soort onzin.


Zondag 8 mei:

Uiteindelijk zien we iedereen op zondag 8 mei graag aan de luxe brakke brunch die we verzorgen om alle bonzende hoofdjes weer een beetje fris te krijgen.


Locatie
We overnachten in het pittoreske Stadskanaal, in Groepsaccommodatie de Pageborg . Deze luxe locatie heeft vier- tot zespersoons slaapkamers en plek tot 150 personen. Er is dus voor bijna de hele vereniging plek!


Let op: Vervoer naar de locatie is niet inbegrepen. Probeer dus vooral of je met teamgenoten samen richting Stadskanaal kunt rijden. De laatste bus terug naar Groningen vertrekt op zaterdag al om 00:00, dus het is veel praktischer (en gezelliger!) als je blijft slapen.


Kosten en betaling
Hieronder staan de kosten van de verschillende programma-opties.

Optie ProgrammaKosten
1 Passe-partout €70
2 Overnachting vrij-za €40
3 Overnachting za-zo €40
4 Vrijdagavond, geen overnachting €25
5 Zaterdag overdag, geen overnachting €30

De kosten van het verblijf worden automatisch afgeschreven door de penningmeester, mits je A.S. Exstudiantes volleybal hiervoor gemachtigd hebt. Is dat niet het geval, dan kun je tijdens het aanmelden alsnog je IBAN doorgeven.


Daarnaast werken we met een muntensysteem voor de consumpties, waarbij we de prijs van de munten/drank baseren op de inkoopprijs. De munten kunnen ter plekke betaald worden via een Tikkie.


Oke, en nu dan?


Aanmelden natuurlijk!!


Dit kan je uiterlijk tot donderdag 21 april doen, dus vul gewoon direct het formulier hieronder in!

Sponsoren