Home > Nieuws > Jaarfeest 2015

Jaarfeest 2015

Op zaterdag 9 mei is het zover: het legendarische jaarfeest van de A.S. Exstudiantes verenigingen in Groningen. Dit jaar is het een speciale editie, want A.S. Exstudiantes Groningen Zaalvoetbal bestaat 5 jaar! Deze historische mijlpaal zal gevierd worden met een feest van epische omvang dat zonder twijfel een onuitwisbare indruk achter zal laten.

In de avond gaan de deuren vanaf 19 uur open voor zaalvoetballers en volleyballers. Op de feestlocatie zal een smaakvol dinerbuffet (ook vegetarisch) de inwendige mens voorbereiden op wat komen gaat. Na het diner zal de volumeknop omhoog gedraaid worden en een DJ iedereen langzaam maar zeker in uitbundige muzikale vervoering brengen. Om klokslag middernacht heffen we gezamenlijk het glas op de officiële lustrumverjaardag, waarna het feest voor de die-hards wordt voortgezet! Hierbij willen we je graag uitnodigen, eventueel inclusief partner, om deze vreugdevolle dag luister bij te zetten.

Geef je op door te mailen naar vtox050@gmail.com. Vermeld daarbij of je alleen komt, of een partner meeneemt; en of je bij het diner + feest (€ 15,-) bent, of alleen bij het feest (€ 10,-). De betaling wordt geregeld via de automatisch incasso van A.S. Exstudiantes Groningen Volleybal.
Praktische informatie:
Datum: zaterdag 9 mei 2015
Locatie diner en feest: Coendersborg, Coendershaag 1 te Groningen
Tijd: diner 19:00-20.30 uur, feest 21.00-02.00 uur
Kosten: € 15,- voor diner + feest, of € 10,- voor alleen het feest.

Opgeven kan tot 30 april per mail, dus wees er snel bij..
De Lustrum Commissie,

Kornelis de Vries, Bas Groeneveld, Bert Tinge, Jan Wijbe Koehoorn

 

Uitnodiging Jaarfeest EXS volleybal

Check Also

Verenigingsweekend Ameland

Deze inhoud is alleen bedoeld voor leden die zijn ingelogd. Log hieronder in om de …

One comment

 1. A.S. Exstudiantes Groningen Volleybal

  Ben je ook van plan om naar het Exstudiantes jaarfeest (tevens lustrumfeest van zaalvoetbal) te gaan? Je hebt nog een kleine week om je op te geven door te mailen naar vtox050@gmail.com. Vermeld daarbij of je alleen komt, of een partner meeneemt; en of je bij het diner + feest (€ 15,-) bent, of alleen bij het feest (€ 10,-). De betaling wordt geregeld via de automatisch incasso van A.S. Exstudiantes Groningen Volleybal. Nog even de praktische informatie op een rij:
  Datum: zaterdag 9 mei 2015
  Locatie diner en feest: Coendersborg, Coendershaag 1 te Groningen
  Tijd: diner 19:00-20.30 uur, feest 21.00-02.00 uur
  Kosten: € 15,- voor diner + feest, of € 10,- voor alleen het feest.
  Opgeven kan tot 30 april per mail, dus wees er snel bij..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*